Høybyegård

  1. Hjem
  2. /
  3. Rådgivning og interventioner

Rådgivning og interventioner

Et tilbud til mennesker med rusmiddelproblemer eller med rusmidler tæt inde på livet:

Der er mange, som direkte eller indirekte har rusmidler tæt inde på livet, men som ikke kvalificerer sig til det etablerede behandlingssystem, eller som ikke har behov for behandling i de rammer, som behandlings systemet kan tilbyde.

Her tænker vi især på mennesker, som er på vej ind i et eskalerende rusmiddelforbrug eller i et rekreativt rusmiddelforbrug, der er ved at tage overhånd.

Vi tilbyder både ambulant behandling, motiverende forløb og undervisning til familien og blandt pårørende og lignende. Det bærende element vil være en skelen til rusmidlets art og omfang og til hvem, der er berørt.

Det er vores erfaring, at et rusmiddelforbrug kan være meget ødelæggende for et menneskes livsførelse. Personalet på Høybyegård har bred og nyttig viden og erfaring, der kan være gavnligt at benytte sig af i en sådan situation. Rusmiddelområdet er et forholdsvist specialiseret område, der kan være vanskeligt at orientere sig i.

Ovenstående tilbud kan tilrettelægges efter et specifikt behov, ligesom prisen vil afhænge af tilbuddet og ydelsens art – ring gerne for at høre nærmere.