Tillægsydelser

Høybyegård har samarbejde med eksterne fagspecialister og hvor der er lavet samarbejdsaftaler med. Disse kan inddrages i særlige tilfælde og kan tilknytte efter vurdering og behov. Høybyegård samarbejder med bl.a.:

  • Privat praktiserende Speciallæge i psykiatri, Kurt Mølgaard, Blegbanken 3st. tv., 7100 Vejle. Benyttes primært i udarbejdelse af speciallægeerklæring og psykiatrisk udredning til gavn for primært visiterende myndig, den samlede behandlingsindsats og ikke mindst borgeren.

 

  • Privat praktiserende Psykolog, aut.cand.psych. Peter Hjerrild, Frederiksgade 76 A, 3sal, 8000 Århus C. Benyttes som Høybyegårds supervisor, men kan også benyttes til aftalte og konkrete enkeltmands projekter – naturligvis efter aftale med visiterende myndighed.

 

Høybyegård vil i enhver beboer indskrivning vurderer behovet for tillægsydelser og i samarbejde med visiterende myndighed, beslutte hvilke tillægsydelser der skal etableres i behandlingsplanen. Høybyegård har desuden kontakt og kendskab til forskellige andre fagspecialister, som kan inddrages.

Del denne side...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter