Deklaration af Højbyegaard's brug af cookies

Formål med brug af cookies på websitet

Intern
1. parts cookies

Ekstern
3. parts cookies

Teknisk funktionalitet

ja

ja

Trafikmåling

nej

ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)

nej

nej

Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering

nej

nej 

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Høybyegård Botilbud - Lone og Frank Høybye
Vestergårdsvej 3, Aale
7160 Tørring

Telefon: 26 20 90 22/ 76 82 90 22
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 31712602

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter udløbet af en session, dvs. 30 minutter efter sidst læste side, og fsa. 3. parts cookies et vist antal måneder (kan variere). En ny tidsperiode påbegyndes ved hvert nyt besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes alene til at føre statistik over hvor antallet af brugere. Sessions cookies anvendes teknisk til at holde styr på processen ved f.eks. tilmelding til konferencer eller oprettelse af en brugerprofil.

2.5 AWstats (trafikmåling)
Høybyegård's website bruger AWstats  til at måle trafikken på websitet. (http://awstats.sourceforge.net/). Din navigation på denne hjemmeside gemmes i en trafik-log. Vi ved ikke hvem du er som person, men vi registrerer den tekniske adresse som din PC har på internettet (IP-adresse). Det vil sige, at Høybyegård har mulighed for at se, hvilke dele af hjemmesiden der har været besøgt, hvor længe brugerne har set på dem, hvilket land brugerne kommer fra etc. Høybyegård har ingen intentioner om at bruge disse data til andet end at finde ud af, hvilke sider der er de mest populære, og forstå hvorledes vi kan forbedre brugervenligheden af hjemmesiden.

2.6 Annoncenetværk
Høybyegård's hjemmeside indgår ikke i et annoncenetværk, og der vises ikke annoncer på vores sider.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart,  og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, by og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at fremsende eventuelle invitationer til arrangementer/briefings.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Høybyegård, skal du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 26 20 90 22/ 76 82 90 22. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website, eller via e-mail.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Læs mere

Du kan læse mere om cookies og privatlivspolitik samt om mærkningsordningen på www.minecookies.org

Skabelon benyttet til udarbejdelse af ovenstående politik  : http://minecookies.org/skabelon-til-cookie-og-privatlivspolitik